myymässä

Tehokasta ja luotettavaa kiinteistönvälitystä Oulun talousalueella

Olemme toimineet kiinteistönvälittäjänä Oulun talousalueella yli vuosikymmenen ajan. Meille siis Oulu, sen ympäristön erityispiirteet ja asiakkaat ovat tuttuja. Kokemuksen ja monikanavaisen myynnin ansiosta takaamme tehokasta ja huolellista kiinteistönvälitystä Oulussa ja sen lähiympäristössä. Meillä on asiakkaamme kanssa sama tavoite: nopea ja luotettava asunnon myyminen hyvää välitystapaa noudattaen.

Makuuhuone, jossa ruskea sisustus

Maksuton arviokäynti

Asunnon myyminen ja kiinteistönvälitys alkavat maksuttomasta arviointikäynnistä.

Tulemme luoksenne sovittuna aikana ja teemme arvioinnin asunnon arvosta. Kerromme toimintamallistamme ja teemme myyntisuunnitelman. Jätämme teille edullisen ja kiinteän välityspalkkiotarjouksen. Maksuton arviointikäynti ei sido teitä mihinkään vaan antaa hyödyllistä tietoa asunnon arvosta. 

Myyntisopimus

Teemme kanssanne myyntisopimuksen, minkä  jälkeen asunnon myyminen siirtyy meidän osaaviin käsiimme.

Ammattivalokuvaaja ottaa asunnostanne valokuvat, joissa asunnon parhaat puolet välittyvät ostajille. Teetämme pohjakuvat ammattilaisella. Käytämme kohteissa tarvittaessa myös digistailausta. Tämän jälkeen aloitamme asunnon monikanavaisen markkinoinnin ja aktiivisen myyntityön. Pian kodillanne on uusi omistaja.

Markkinoimme kohteita Etuovessa, Oikotiellä, Facebookissa ja Instagramissa.

Ruskea puulipasto, somistamme myytävät asunnot.

Edullinen kiinteistönvälittäjä Oulussa

Tarjoamme edullista ja laadukasta kiinteistönvälitystä. Tutustu tarkemmin kiinteisiin välityspalkkioihimme.

 

Yleisesittelyt ja yksityiset näytöt

Säännöllisesti pidetyt yleisesittelyt ja joustavat yksityisnäytöt takaavat, että asunto myydään nopeasti.

Järjestämme tiheään yleisesittelyitä ja joustavasti yksityisnäyttöjä asiakkaiden toiveiden mukaan. Raportoimme asunnon myyjälle jokaisen näytön, tarjouksen ja asiakkaan yhteydenoton jälkeen.

Kaupanteko

Kun tarjoukset asunnosta on tehty, on myyntineuvotteluiden aika.

Varmistamme, että myyjän ja ostajan hintatoiveet kohtaavat, ja sopimus syntyy hetkessä. Tarvittaessa opastamme myös rahoituksen hankkimisessa. Laadimme kauppakirjan asunnosta ja järjestämme kaupantekotilaisuuden. Kaupan jälkeen toimitamme isännöitsijälle ja verottajalle tarvittavat asiakirjat.

 

Opastamme ja neuvomme asiakkaita aina veloituksetta kaupanteon jälkeen.