Myymässä

Miksi valita Book LKV?

Tunnemme Oulun talousalueen ja sen erityispiirteet vuosien kokemuksella. Meillä on asiakkaamme kanssa sama tavoite: myydä asunnot ripeästi, hyvää välitystapaa noudattaen.

Maksuton arviokäynti

Kaikki lähtee liikkeelle maksuttomasta arviokäynnistä. Tulemme luoksenne sovittuna aikana ja arviomme kotinne. Tapaaminen on teille ilmainen! Käynnillä kerromme palvelustamme, teemme kodin myyntisuunnitelman ja jätämme teille välityspalkkiotarjouksen.

Myyntisopimus

Teemme myyntisopimuksen, jonka  jälkeen voittte jättää asuntonne myynnin meidän osaaviin käsiimme. Ammattivalokuvaaja ottaa asunnostanne valokuvat, joissa kotinne parhaat puolet välittyvät ostajille. Teetämme pohjakuvat ammattilaisella. Tämän jälkeen aloitamme monikanavaisen markkinoinnin ja aktiivisen myyntityön, ja asunnollanne on nopeasti uusi omistaja.

Asunnon esittely

Yleisesittelyt ja yksityiset näytöt pidetään aina asiakkaiden toiveiden mukaan. Raportoimme asunnon myyjälle jokaisen näytön, tarjouksen ja asiakkaan yhteydenoton jälkeen.

Kauppa

Otamme vastaan tarjokset ja käymme ammattimaiset tarjousneuvottelut. Tarvittaessa opastamme rahoituksen hankkimisessa. Laadimme kauppakirjan ja järjestämme kaupantekotilaisuuden. Kaupan jälkeen toimitamme isännöitsijälle ja verottajalle tarvittavat asiakirjat. Opastamme ja neuvomme asiakkaita veloituksetta kaupanteon jälkeen.