4mh+oh+k+kph+s+wc+var.+at. Oulu Hiukkavaarantie 1

Rivitalo • Oulu • Kirkkokangas • Hiukkavaarantie 1

122 m2
189 000 €
Rakennusvuosi 1970

Aivan Oulujoen kupeessa neljän makuuhuoneen, omalla tontilla sijaitseva ja kaukolämmössä oleva rivitalokoti odottaa uusia omistajia.

Tämä loistavalla sijainnilla oleva huoneisto on kauttaltaan remontoitu keittiötä ja kylpyhuonetta myöten. Myös taloyhtiössä on tehty paljon arvoasäilyttäviä remontteja vuosien aikana; katto, käyttövesijohdot, ulkoverhousmaalaus jne…

Pohjaratkaisu tässä kodissa on järkevästi suunniteltu ja se tarjoaakin selkeitä linjoja ja avaruutta.

Asunnon alakerrasta löytyvät olohuone, keittiö ja hulppean kokoinen kylpyhuone, jossa poreallas tuo luksusta arkeen ja oma puulämmitteinen sauna tarjoaa rentouttavat löylyt.

Kylpyhuoneen yhteydessä on kodinhoitotila perheen vaatehuollolle.

Huoneistossa on ajalle tyypilliset isot ikkunat, joista tulee runsaasti luonnonvaloa olohuoneen ja keittiön muodostamaan yhtenäiseen tilaan. Remontoidun keittiön valkoiset kaapistot sointuvat kauniisti tummmien tasojen ja rosteristen kodinkoneiden kanssa.

Olohuoneesta on käynti suojaisalle, puistoon rajoittuvalle pihalle, joka kokonsa puolesta tarjoaa tilaa rentoutumiseen, grillaukseen ja leikkeihin. Myös asunnon etupuolella on kivan kokoinen oleskelupiha, jossa voit nauttia kesäpäivistä katseilta suojassa.

Yläkertaan sijoitetut neljä makuuhuonetta on pintaremontoitu ja ne tarjoavat ihanaa yksityisyyttä jokaiselle perheenjäsenelle. Päämakuuhuoneen yhteydessä olevalle parvekkeelle voit sisustaa mukavan rentoutumistilan tai kasvattaa siellä esim. ruukkupuutarhaa. Yläkerrasta löytyy myös erillinen wc ja erittäin tilava vaatehuone.

Asunnon edessä sijaitsee autotalli ja omistajan käytössä on lämmin häkkivarasto. Autotallin päädyssä on alunperin ollut kylmä varasto, mutta väliseinä on purettu ja näin saatu lisää tilaa autotallille.

(sähköauton latausasema kuuluu kauppaan)

Tässä kodissa asut pyöräilymatkan päässä kaupungin keskustan palveluista ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksista. Oulujoen rannat tarjoavat kauniit maisemat ja mahdollisuuksia liikuntaan ja rentoutumiseen luonnon keskellä. Mikä mukavinta Myllyojan uimarannalle on matkaa vain parisen sataa metriä.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän kohteeseen!

Katso kohteen tiedot https://www.booklkv.fi/ Sivuiltamme voit varata myös maksuttoman arviokäynnin omalle kodillesi 24/7.

Esittelyt ja lisätiedot Jorma Anttila 044-298 1131 / jorma.anttila@booklkv.fi

Katso kaikki kuvat

Perustiedot

Kohdenumero21668244
Sijainti
  • Kirkkokangas
  • Hiukkavaarantie 1
  • 90650
  • Oulu
TyyppiRivitalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä4mh+oh+k+kph+s+wc+var.+at.
Asuinpinta-ala m²122 m²
Yhteensä m²122 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alasta- Lisäksi myyjän käytössä autotalli ja varasto.
Kerros1
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)1970
Käyttöönottovuosi1970
VapautuminenSopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta189 000 €
Myyntihinta189 000 €
Yhtiövastike458,46 €
Hoitovastike458,46 €
Vesimaksu
  • 17
  • oma mittari
Lisätietoja maksuista- Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty MML:n huoneistotietojärjestelmään. Ostaja on tietoinen siitä, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Jos kahden kuukauden määräaika laiminlyödään, seuraa siitä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista sekä osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Lisäksi saattaa syntyä pankin määräämiä kuluja, joista ostaja saa tiedon pankiltaan. - Ostaja maksaa kaupanteossa varainsiirtoveroa 1,5 % velattomasta kauppahinnasta.
Näytä lisää

Kartta

item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image