4mh+oh+k+khh+kph+sa+wc+lasitettu terassi+ak+var. Liminka Kiurunkannus 6

Omakotitalo • Liminka • Okkosenranta • Kiurunkannus 6

127 m2
309 000 €
Rakennusvuosi 2018

Halutulla ja lapsiystävällisellä Okkosenrannan alueella ekologinen hirsitalo.

Omalla, isolla 2 168 m²:n tontilla sijaitseva talo lämpiää energiatehokkaasti maalämmöllä (vesikiertoinen lattialämmitys). Maalämmössä myös viilennys.

Tämä neljällä makuuhuoneella varustettu talo on toimivapohjainen ja kaikki tilat arkea helpottavasti yhdessä tasossa. Jokainen neliö on tarkoin suunniteltu ja tehokkaasti käytössä, joten talo on kokoaan tilavamman tuntuinen. Sisustusmateriaalien valinnassa on otettu huomioon ympäröivä luonto ja siten säilytetty hirsitalon tunnelma.

Astuessasi sisään tähän kodikkaaseen kotiin katseesi vangitsee upea olohuoneen ja keittiön muodostama oleskelutila, jonka keskiössä on tunnelmaa ja lämpöä tuova varaava takka. Korotettu katto lisää entisestään avaruutta ja tilantuntua.

Olohuoneesta on käynti isolle n. 28 m²:n lasitetulle terassille, joka toimii kesäisin lisähuoneena ja jossa on mukava viettää aikaa aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.

Keittiössä on vaaleansävyiset kalusteet, jotka sointuvat kauniisti hirsitalon henkeen. Välitilassa käytetty verhoilukivi viimeistelee kokonaisuuden.

Tämän viehättävän kodin kaikki makuuhuoneet ovat hyvän kokoisia ja olohuoneen yhteydessä oleva huone kätkeytyy omaan rauhaansa lasisten pariovien taakse, joten se muuntautuu moneen eri käyttötarkoitukseen.

Erittäin tilava kodinhoitohuone on jokaisen perheen unelma. Pöytätasoa ja kaapistoja on paljon, joten täällä säilytät halutessasi liinavaatteet ja kylpypyyhkeet.

Saunomisen mukavuus maksimoituu saunatuoleissa, joissa on ihana rentoutua ja nauttia kiireettömistä hetkistä.

Tontti on iso ja onkin puutarhaharrastajan unelma. Tilaa on kasvi-, yrtti ja mansikkamaalle, koriste- ja marjapensaille, perennapenkeille...Tilaa jää vielä reilun kokoiselle nurmialueelle pelaamista ja leikkimistä varten.

Olisiko tässä koti perheellesi? Limingan Okkosenranta on jatkuvasti kasvava asuinalue, jossa on helppo viihtyä. Limingassa on kattavat palvelut ja kouluasteet alakoulusta aina lukioon saakka. Harrastusmahdollisuuksia on paljon ja luonto lähellä.

Tervetuloa ihastumaan tähän kotiin!

Katso kohteen tiedot https://www.booklkv.fi/ Sivuiltamme voit varata myös maksuttoman arviokäynnin omalle kodillesi 24/7.

Esittelyt ja lisätiedot Jorma Anttila 044-298 1131 / jorma.anttila@booklkv.fi

Katso kaikki kuvat

Perustiedot

Kohdenumero21063326
Sijainti
  • Okkosenranta
  • Kiurunkannus 6
  • 91900
  • Liminka
TyyppiOmakotitalo
Huoneistoselitelmä4mh+oh+k+khh+kph+sa+wc+lasitettu terassi+ak+var.
Asuinpinta-ala m²127 m²
Yhteensä m²141 m²
Lisätietoja pinta-alasta- Talon huoneistoala on 127 m² ja kokonaisala 141 m² - Autokatos 24 m²
Kerros1
Kerroksia1
Rakennusvuosi (päättynyt)2018
Käyttöönottovuosi2018
VapautuminenSopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta309 000 €
Myyntihinta309 000 €
Lisätietoja maksuista- Sähkönkultus 13 424 kWh/vuosi. - Biojäte 12,10 €/krt. - Sekajäte 10,61 €/krt - Hulevesi 13,42 €/kk. - Vesi kulutuksen mukaan. - Varainsiirtovero 3 %, ostaja maksaa.
Kiinteistövero400,72
Näytä lisää

Kartta

item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image