4mh+oh+k+khh+kph*2+sa+wc+lasitettu kattoterassi+var*2+ak*2 Oulu Havaskuja 4

Omakotitalo • Oulu • Oulunsalo, Niemenranta • Havaskuja 4

146.7 m2
263 000 €
Rakennusvuosi 2010

Halutulla ja lapsiystävällisellä Niemenrannan alueella viehättävä omakotitalo.

Alakoulu, kaksi päiväkotia ja päivittäistavarakauppa sijaitsevat kaikki alle puolen kilometrin etäisyydellä.

Tämä koti on hyvin suunniteltu ja toimiva pohja täyttää isommankin perheen tarpeet ja tekee arjesta mutkatonta.

Keittiö ja olohuone ovat luontevasti yhteydessä toisiinsa. Useamman hengen ruokailuryhmälle on oma paikkansa ja keskiössä on upea takka, joka tuo tunnelmaa ja jota lämmittämällä säästät lämmityskustannuksissa.

Ajattoman kauniissa keittiössä on tyylikkäät vetimettömät kalusteet, laadukkaat kivitasot sekä kulutusta kestävä laattalattia. Halutessasi voit vaihtaa tapetin välitilalevyn taakse ja näin saada omaa ilmettä keittiöön.

Useiden ikkunoiden ansiosta olohuone on ihastuttavan valoisa ja sieltä on käynti isolle terassille, johon aurinko paistaa pitkälle iltaan.

Arjen toiminnot on otettu huomioon toimivassa kodinhoitohuoneessa, jossa on mukavasti säilytystilaa ja pöytätasoa helpottamaan perheen vaatehuoltoa. Kodinhoitohuoneen yhteydessä on erillinen tila, jota nykyinen omistaja käyttää arkieteisenä.

Lisäksi alakerrasta löytyy sauna, kylpyhuone ja erillinen wc.

Yläkerrassa sinut ottaa vastaan monikäyttöinen avara ja valoisa aula, josta on käynti neljään makuuhuoneeseen. Aula soveltuu lasten leikkihuoneeksi tai sinne voi näppärästi sijoittaa peli/TV-nurkkauksen. Kaikki makuuhuoneet ovat tilavia ja ihastuttavan valoisia. Päämakuuhuoneesta on käynti upealle, lasitetulle kattoterassille, jonka voit halutessasi kalustaa koko perheen oleskelutilaksi. (Biljardipöytä kuuluu kauppaan)

Lisäksi yläkerrasta löytyy tilava vaatehuone ja perheen arkea sujuvoittava toinen kylpyhuone.

Säilytystilaa talossa on paljon. Vaatehuoneen ja eteisryhmän lisäksi kolmessa makuuhuoneessa on kaapistot. Portaiden alla on ovellinen säilytystila ja ulkovarastoja on kaksi, joista molemmat ovat lämpöeristettyjä. Yläkerran varasto on hoitanut joskus jopa työhuoneen virkaa. Lisäksi pihan perällä on vaja puutarhavälineille.

Aurinkoiselta, etelä-länsisuuntaan avautuvalla pihalla kasvaa mm. omenapuita, vuorimäntyjä,syreeneijä ja tuijia. Tontin perällä kasvaa suojaa antavia puita, joiden lomasta voit löytää puolukoita ja mustikoita. Autokatoksen edusta ja käytävät on asfaltoitu.

Niemenranta on kehittyvä asuinalue, jossa luonto on lähellä. Alakoulu sekä kaksi päiväkotia sijaitsevat kävelymatkan päässä ja lähikauppaan matkaa on alle puoli kilometriä. Hiihtolatu ja maastopyöräilyreitti lähtee Niemenrannan koulukeskuksen läheisyydestä ja sieltä löytyvät myös luistelu- ja palloilukenttä.

Alueella on myös hyvät sienimaastot ja marjametsät. Varjakan venesatamaan ja uimarantaan on matkaa noin neljä kilometriä ja Oulun keskustaan on hyvät kulkuyhteydet. Pyörätieverkosto on kattava, joten työ- ja koulumatkat taittuvat turvallisesti pyöräillen tai kävellen.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän kodikkaaseen kotiin!

Katso kohteen tiedot https://www.booklkv.fi/. Sivuiltamme voit varata myös maksuttoman arviokäynnin omalle kodillesi 24/7.

Esittelyt ja lisätiedot Sari Anttila 044-298 1130 / sari.anttila@booklkv.fi

Katso kaikki kuvat

Perustiedot

Kohdenumero21425475
Sijainti
  • Oulunsalo, Niemenranta
  • Havaskuja 4
  • 90460
  • Oulu
TyyppiOmakotitalo
Huoneistoselitelmä4mh+oh+k+khh+kph*2+sa+wc+lasitettu kattoterassi+var*2+ak*2
Asuinpinta-ala m²146.7 m²
Yhteensä m²171.6 m²
Lisätietoja pinta-alasta- Talon huoneistoala on 146,6 m² ja kerrosala 171,6 m². - Varastojen huoneistoala yht. 21,5 m²
Kerros1
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)2010
Käyttöönottovuosi2010
VapautuminenSopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta263 000 €
Myyntihinta263 000 €
Lisätietoja maksuista- Kokonaissähkönkulutus 17 200 kWh/vuosi. Sisältää lämmityssähkön ja taloussähkön. - Kiinteistövero 520,56 €/vuosi. - Vesi kulutuksen mukaan. - Roska-astian tyhjennys n. 12 € kerta.
Näytä lisää

Kartta

item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image