3mh+oh+th+k+khh+kph+s+vh+wc+lasitettu terassi+at+varasto*2 Oulu Juhannuskoivuntie 9

Omakotitalo • Oulu • Rannanperä • Juhannuskoivuntie 9

119.5 m2
228 000 €
Rakennusvuosi 1984

Rannanperän suositulla asuinalueella on vapautumassa huolellisesti pidetty ja rakennettu kaukolämmössä oleva omakotitalo. Aurinkoinen 1323 m²:n puutarhamainen tontti rajoittuu kaupungin puistoalueeseen, jonka takaa pilkistää Kiulukankaan asuinalue.

Hyvällä sijainnilla oleva, kerrassaan viehättävä kokonaisuus.

Sisään astuessasi katseesi vangitsee tyylikäs ja laadukas Puustellin keittiö, joka on remontoitu v. 2022. Pöytätasoa ja säilytystilaa on runsaasti ja usemman hengen ruokailuryhmälle on oma paikkansa. Ihastuttavan tilava ja toimiva keittiö on jokaisen kotikokkaajan unelma.

Keittiö, olohuone ja takkahuone ovat luontevasti yhteydessä toisiinsa ja muodostavat viihtyisän tilan perheen yhteisiin hetkiin.

Takkahuoneesta on käynti isolle n. 18 m²:n lasitetulle terassille, jossa voit viettää aikaa aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn ja jonne on mukava mennä vilvoittelemaan saunomisen jälkeen.

Makuuhuoneita on kolme ja ne on sijoitettu siten, että pysyvät miellyttävän viileänä kesähelteillä.

Vuonna 2022 on päämakuuhuoneeseen asennettu uudet Puustellin kaapistot ja yhden makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone.

Myös kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen värimaailma on tyylikäs ja ajaton. Kodinhoitohuoneen kaapistot on uusittu ja luksusta arkeen tuo kaunis tassuamme, joka tarjoaa rentouttavia kylpykokemuksia.

Säilytystilaa talossa on paljon. Vaatehuoneen lisäksi löytyy kaapistoja, autotallin yhteydessä on kaksi lämmintä varastoa ja pihan perältä löytyy puutarhavälinevarasto. Myös autotallin seinät on eristetyt.

Hyvin hoidettua ja aurinkoista pihamaata ei väsy ihastelemaan. Kotipuutarhurin iloksi tänne on istutettu tyrnejä, karviaisia, herukoita ja kirsikkapuu. Istutuslaatikoissa on yrttejä ja vihanneksia. Kukkapenkeissä sipulikukkia, liljoja ja pioneja ja paljon muita kukkia ja koristepensaita.

Upealla avoterassilla vietät kesäpäiviä katseilta suojassa, luonnosta nauttien ja pihan perällä olevassa kesäkeittiössä on mukava grillata ja ruokailla.

Tämä koti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Oulun keskustasta. Ruskon Citymarket palveluineen löytyy n. 3 km (kävellen n.2 km) kilometrin etäisyydeltä, Talvikankankaan ala- ja yläkouluun matkaa 1,7 km ja päiväkotiin n.0,7 km Jääkärinkankaan monitoimitaloa, johon tulee ala- ja yläkoulu, päiväkoti sekä muita toimintoja aletaan rakentamaan kuluvana vuonna.

Kiinteistönvälitys Oulu.

Lämpimästi tervetuloa katsomaan tätä kohdetta!

Katso kohteen tiedot https://www.booklkv.fi/. Sivuiltamme voit varata myös maksuttoman arviokäynnin omalle kodillesi 24/7.

Esittelyt ja lisätiedot Sari Anttila 044-298 1130 / sari.anttila@booklkv.fi

Katso kaikki kuvat

Perustiedot

Kohdenumero20267374
Sijainti
  • Rannanperä
  • Juhannuskoivuntie 9
  • 90630
  • Oulu
TyyppiOmakotitalo
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä3mh+oh+th+k+khh+kph+s+vh+wc+lasitettu terassi+at+varasto*2
Asuinpinta-ala m²119.5 m²
Yhteensä m²164.5 m²
Lisätietoja pinta-alasta- Autotalli ja varasto huoneistoala 45 m² - Autotallirakennuksen kerrosala 55m² - Talon kerrosala 136 m²
Kerros1
Kerroksia1
Rakennusvuosi (päättynyt)1984
Käyttöönottovuosi1984
VapautuminenSopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta228 000 €
Myyntihinta228 000 €
Lisätietoja maksuista- Kaukolämmön kulutus n. 17mWh /n. 110€/kk. -Tontin vuokra 536,71 €/v -Hulevesimaksu 24,75 €/v - Sekajätteen tyhjennys 15 €/krt. - Biiojätteen tyhjennys 7 €/krt.
Lämmityskustannukset, muu kuin sähkö (€/kk)110
Kiinteistövero237,78
Näytä lisää

Kartta

item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image