5h+oh+k+khh+kph+s+var.+at/ak. Oulu Veturinmutka 8

Omakotitalo • Oulu • Haukipudas • Veturinmutka 8

177 m2
290 000 €
Rakennusvuosi 2007
Esittely su 28.4. klo 13:00-13:30

Tämä laadukkaista materiaaleista valmistettu, lämminhenkinen , puolitoistakerroksinen koti sijaitsee lapsiystävällisellä Asemakylän alueella. Päiväkoti ja ala-aste ja sijaitsevat alle puolen kilometrin etäisyydellä.

Sisään astuessasi aistit levollisen ilmapiirin ja huomaat, että talossa on paljon yksilöllisiä ja persoonallisia yksityiskohtia. Keittiö ja olohuone muodostavat yhdessä ihastuttavan tilavan oleskelutilan, jonka avaruutta ja valoisuutta lisäävät olohuoneen korotettu katto ja isot ikkunat. Keskiössä on kaunis leivinuuni/takka-yhdistelmä, joka tuo tunnelmaa hämärtyviin iltoihin ja jota lämmittämällä säästää lämmityskustannuksissa. Toimivassa, kauniissa keittiössä, jonne mahtuu vaivattomasti isokin ruokailuryhmä,on laadukkaat, valkoiset kalusteet ja integroidut kodinkoneet.

Olohuoneesta on käynti kirjastohuoneeseen, jonka voi sisustaa makuuhuoneeksi tai TV-huoneeksi. Kirjastohuoneen kautta päästään kodinhoitohuoneeseen ja talon saunaosastolle, joka on toteutettu hyvällä maulla käyttäen sisustusmateriaaleja, jotka näyttävät tyylikkäiltä vuodesta toiseen. Käytännöllisessä kodihoitohuoneessa hoituu isommankin perheen vaatehuolto.

Alakerran kahteen tilavaan makuuhuoneeseen on käynti eteisaulasta.

Yläkerrassa sinut ottaa vastaan monikäyttöinen avara aula, jota voi käyttää lasten leikki- tai pelitilana. Molemmat yläkerran makuuhuoneet ovat valoisia ja tilavia ja toisesta on käynti aurinkoiselle parvekkeelle. Asumisen mukavuutta lisää yläkerran kylpyhuoneessa sijaitseva poreamme, jossa on mukava rentoutua työpäivän jälkeen. Säilytystilaa on runsaasti: kolmen vaatehuoneen lisäksi talossa on kaapistoja ja autotallin yhteydesssä lämmin varasto ja takapihalla erillinen ”puuliiteri”.

Tervetuloa tutustumaan tähän muuttovalmiiseen taloon, josta on lyhyt matka Haukiputaan keskustaan ja nopeat kulkuyhteydet Oulun keskustaan.

Soita, Jorma 044-2981131

Katso kaikki kuvat

Perustiedot

Kohdenumero9789872
Sijainti
  • Haukipudas
  • 90840
  • Oulu
TyyppiOmakotitalo
Huoneistoselitelmä5h+oh+k+khh+kph+s+var.+at/ak.
Asuinpinta-ala m2177 m²
Yhteensä m2222 m²
Kerros1
Kerroksia2
Rakennusvuosi2007
Käyttöönottovuosi2007
VapautuminenSopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta290 000 €
Myyntihinta290 000 €
Vesi ja jätevesi40
Puhtaanapito €/kk10
Näytä lisää

Kartta

item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image

Tätä kohdetta edustaa

Book LKV
Isokatu 32
90100 OULU
Y-tunnus 1852343-2