4mh+oh+k++vh+kuivaush.+khh/kph+sa+2*wc+kuraet.+2*var.+autot.+ak. Liminka Kurkitie 22

Omakotitalo • Liminka • Lintupuisto • Kurkitie 22

128 m2
184 000 €
Rakennusvuosi 1993
Esittely su 24.9. klo 13:30-14:00

Tämä isolla 2236 m² omalla tontilla sijaitseva omakotitalo on kodikas ja lämminhenkinen. Toimiva pohja ja neljä makuuhuonetta täyttää isommankin perheen tarpeet ja tekee arjesta mutkatonta. Ala- ja yläkoulu, lukio, päiväkodit ja päivittäistavarakaupat sijaitsevat reilun kilometrin päässä.

Keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat luontevasti yhteydessä toisiinsa ja muodostavat ihastuttavan valoisan ja viihtyisän oleskelutilan. Leivinuuni on keskeisellä paikalla ja siinä valmistuu niin pataruoat kuin leivonnaisetkin. Myös varaava takka on hyvä lämmönlähde ja tunnelman tuoja. Mukavuutta tuo energiaa säästävä, lämmittävä ja viilentävä ilmalämpöpumppu.

Hyvin suunnitellussa ja käytännöllisessä Elega-keittiössä on paljon vetolaatikostoja, joita voit hyödyntää moneen eri käyttötarkoitukseen. Useamman hengen ruokailuryhmälle on oma paikkansa.

Makuuhuoneet on sijoitettu asuintilojen molempiin päihin, joka mahdollistaa eri tilaratkaisuja asukkaiden tarpeiden mukaisesti.

Perheen vaatehuolto on tarkoin otettu huomioon tätä taloa suunniteltaessa. Yhdistetty kylpyhuone ja kodinhoitohuone on tilava ja siellä on paljon kaapistoja ja pöytätasoa. Pyykit kuivuvat mukavasti erillisessä kuivaushuoneessa ja kuraeteiseen on suora kulku ulkoa. Kaksi erillistä wc:tä sujuvoittaa kiireistä arkea.

Tämä viehättävä koti on täydellinen valinta perheelle, joka arvostaa tilaa ja väljyyttä. Kaunis ja suojaisa takapiha istutuksineen tarjoaa viihtyisää oleskelua ja omaa rauhaa. Täällä viherpeukalo voi toteuttaa villeimmätkin puutarhaunelmat.

Säilytystilaa on paljon; kolmessa makuuhuoneessa on kaapistot, eteisaulassa korkea peiliovellinen eteisryhmä, vaatehuone ja talon päädyssä on kaksi lämmintä varastoa. Tontilla sijaitsee autotalli, joka mahdollistaa monenlaiset nikkaroinnit ja auton säilytyksen. Polttopuille on oma tilava varasto.

Lintupuisto on tunnettu yhteisöllisenä asuinalueena, jossa luonto ja peruspalvelut ovat lähietäisyydellä.

Ympäristöstä löytyy paljon metsäalueita, joissa voi retkeillä, sienestää ja marjastaa.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän kodikkaaseen omakotitaloon

Katso kohteen tiedot https://www.booklkv.fi/ Sivuiltamme voit varata myös maksuttoman arviokäynnin omalle kodillesi 24/7.

Esittelyt ja lisätiedot Sari Anttila 044-298 1130 / sari.anttila@booklkv

Katso kaikki kuvat

Perustiedot

Kohdenumero20546008
Sijainti
  • Lintupuisto
  • Kurkitie 22
  • 91900
  • Liminka
TyyppiOmakotitalo
Huoneistoselitelmä4mh+oh+k++vh+kuivaush.+khh/kph+sa+2*wc+kuraet.+2*var.+autot.+ak.
Asuinpinta-ala m²128 m²
Yhteensä m²177 m²
Lisätietoja pinta-alasta- Muilla tiloilla tarkoitetaan talon yhteydessä olevia lämpimiä varastoja ja autotallirakennusta. - Asuinrakennuksen kerrosala on 168 m². - Autotallirakennuksen kerrosala on 37 m².
Kerros1
Kerroksia1
Rakennusvuosi (päättynyt)1993
Käyttöönottovuosi1993
VapautuminenSopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta184 000 €
Myyntihinta184 000 €
Lisätietoja maksuista- Sähkönkulutus 15 300 kWh/vuosi. Sisältää lämmitys- ja taloussähkön. - Valokuitu 36 €/kk 100 Mt. - Jätehuolto n. 11€/kerta.
Kiinteistövero320
Näytä lisää

Kartta

item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image