4mh+oh+k+khh+kph+s+wc+var.+at. Oulu Tuurakuja 19

Omakotitalo • Oulu • Oulunsalo, Niemenranta • Tuurakuja 19

137.5 m2
225 900 €
Rakennusvuosi 2006

Tämä kaukolämmössä oleva, laadukkaista materiaaleista valmistettu Design-Talon rakentama omakotitalo sijaitsee lapsiystävällisellä Niemenrannan alueella. Päiväkoti, ala-aste ja päivittäistavarakauppa sijaitsevat kaikki alle puolen kilometrin etäisyydellä.

Kodikkaan talon keskiössä on keittiön ja ison olohuoneen muodostama oleskelutila, jonka avaruutta lisää korotettu katto. Talon tyylikkäät, ajattomat sisustusmateriaalit on valittu hyvällä maulla. Esim. toimivassa keittiössä on Topi-Keittiön korkealuokkaiset vaaleat kalusteet. Asumisen mukavuutta lisää olohuoneessa oleva varaava takka, jonka loisteessa on mukava istua iltaa ja jota lämmittämällä säästää asumiskustannuksissa. Ilmalämpöpumppu, joka on asennettu 2017 viilentää mukavasti kesähelteillä ja lämmittää talvisin.

Olohuoneesta on käynti isolle, etelä-länsi suuntaan avautuvalle lasitetulle terassille, jossa voit grillata, laittaa ruokaa, kahvitella tai muuten vain rentoutua aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn.

Kaikki neljä makuuhuonetta ovat tilavia ja niissä on korkeat kaapistot. Olohuoneen yhteydessä olevan makuuhuoneen nykyiset omistajat ovat sisustaneet AV-huoneeksi, mutta miksipä et teksisi siitä kirjastoa, työhuonetta tai vierashuonetta.

Kodinhoitohuoneessa, wc:ssä ja kylpyhuoneessa on käytetty valkoisia ja harmaita kaakeleita. Kaikki värisävyt ovat hillittyjä ja sointuvat keskenään. Tilavassa kodinhoitohuoneessa on säilytystilaa ja pöytätasoa mukavasti, joten perheen vaatehuolto hoituu vaivattomasti.

Aurinkoinen, etelä-länsisuuntaan avautuva piha rajoittuu puistoalueeseen ja suojaa antaa myös tonttia ympäröivä pensasaita (Marja-aronia ja Norjanangervo). Lisäksi pihalta löytyy omenapuita, marjapensaita ja perennapenkki. Autotallin edusta on asfaltoitu ja pihapolut kivetyksellä. Lämpimän autotallin ja varaston lisäksi tontilla on ”puuliiteri”.

Tässä koti luonnonläheisyyttä arvostavalle. Ympäristöstä löytyy paljon metsäalueita, joissa voi retkeillä, sienestää ja marjastaa. Varjakan venesatamaan on matkaa n. 5 km. Siellä voi nauttia merellisyydestä,veneillä ja uida. Nimenrannan koululta lähtee myös n. 4 kilometrin pituinen kuntopolku (talvisin hiihtolatu) Kisakankaalle.

Oulun keskustaan on hyvät kulkuyhteydet. Pyörätieverkosto on kattava, joten työ- ja koulumatkat taittuvat turvallisesti pyörällä tai kävellen. Autolla Oulun keskustaan ajaa n.20 minuutissa.

Tervetuloa tutustumaan tähän muuttovalmiiseen kotiin! Soita Sarille 044-298 1130

Katso kaikki kuvat

Perustiedot

Kohdenumero9524110
Sijainti
  • Oulunsalo, Niemenranta
  • 90460
  • Oulu
TyyppiOmakotitalo
Huoneistoselitelmä4mh+oh+k+khh+kph+s+wc+var.+at.
Asuinpinta-ala m2137.5 m²
Yhteensä m2171 m²
Kerros1
Kerroksia1
Rakennusvuosi2006
Käyttöönottovuosi2006
VapautuminenSopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta225 900 €
Myyntihinta225 900 €
Vesi ja jätevesi15
Puhtaanapito €/kk15
Näytä lisää

Kartta

item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image

Tätä kohdetta edustaa

Book LKV
Kauppurienkatu 33
90100 OULU
Y-tunnus 1852343-2