4mh+oh+k+khh+kph+s+wc+ak+varasto (2kpl) Oulu Tuurakuja 22

Omakotitalo • Oulu • Oulunsalo, Niemenranta • Tuurakuja 22

137.5 m2
216 900 €
Rakennusvuosi 2006

Tämä kaukolämmössä oleva, kulmatontilla sijaitseva, Design-Talon rakentama omakotitalo sijaitsee lapsiystävällisellä Niemenrannan alueella. Päiväkoti, ala-aste ja päivittäistavarakauppa sijaitsevat kaikki alle puolen kilometrin etäisyydellä.

Kodikkaan talon keskiössä on keittiön ja ison olohuoneen muodostama oleskelutila, jonka avaruutta lisää korotettu katto. Talossa on käytetty ajattomia sisustusmateriaaleja ja esim. toimivassa keittiössä on Topi-Keittiön korkealuokkaiset kalusteet. Ja mikä parasta, keittiössä ja eteisaulassa on arkielämän kulutusta kestävä laattalattia. Asumisen mukavuutta lisää olohuoneessa oleva Uuniseppien varaava takka, jonka loisteessa on mukava istua iltaa ja jota lämmittämällä säästää asumiskustannuksissa.

Olohuoneesta on käynti isolle, aurinkoiselle terassille, jossa mahtuu grillaamaan ja ruokailemaan tai jossa voi halutessa muuten vain rentoutua oman pihan rauhasta nauttien.

Kaikki neljä makuuhuonetta ovat tilavia ja niissä on korkeat kaapistot. Kodinhoitohuoneessa, wc:ssä ja kylpyhuoneessa on käytetty hillityn sävyisiä kaakeleita, joiden värit sointuvat toisiinsa. Tilavassa kodinhoitohuoneessa, josta on käynti suoraan ulos, on säilytystilaa ja pöytätasoa mukavasti, joten perheen vaatehuolto hoituu vaivattomasti.

Aurinkoista, isoa kulmatonttia ympäröi pensasaita (Marja-aronia), joka antaa mukavan suojan entisestään rauhalliselle oleskelupihalle. Lisäksi pihalta löytyy omenapuita, marjapensaita ja koristepensaita. Autokatoksen edusta on asfaltoitu ja pihapolut kivetyksellä. Lämpimän varaston lisäksi tontilla on leikkimökki, halkovaja ja kylmä varasto.

Tässä koti luonnonläheisyyttä arvostavalle. Ympäristöstä löytyy paljon metsäalueita, joissa voi retkeillä, sienestää ja marjastaa. Varjakan venesatamaan on matkaa n. 5 km. Siellä voi nauttia merellisyydestä,veneillä ja uida. Niemenrannan koululta lähtee myös n. 4 kilometrin pituinen kuntopolku (talvisin hiihtolatu) Kisakankaalle.

Oulun keskustaan on hyvät kulkuyhteydet. Pyörätieverkosto on kattava, joten työ- ja koulumatkat taittuvat turvallisesti pyörällä tai kävellen. Autolla Oulun keskustaan ajaa n.20 minuutissa. Kiinteistönvälitys Oulu.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän kohteeseen!

Katso kohteen tiedot WWW.BOOKLKV.FI. Sivuiltamme voit varata myös maksuttoman arviokäynnin omalle kodillesi 24/7.

Esittelyt ja lisätiedot Sari Anttila 044-298 1130 / sari.anttila@booklkv.fi

Katso kaikki kuvat

Perustiedot

Kohdenumero9717427
Sijainti
  • Oulunsalo, Niemenranta
  • Tuurakuja 22
  • 90460
  • Oulu
TyyppiOmakotitalo
Huoneistoselitelmä4mh+oh+k+khh+kph+s+wc+ak+varasto (2kpl)
Asuinpinta-ala m²137.5 m²
Yhteensä m²147.5 m²
Lisätietoja pinta-alastaMuilla tiloilla tarkoitetaan lämmintä varastoa.
Kerros1
Kerroksia1
Rakennusvuosi (päättynyt)2006
Käyttöönottovuosi2006
VapautuminenSopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta216 900 €
Myyntihinta216 900 €
Vesi ja jätevesi15
Puhtaanapito €/kk8.7
Lämmityskustannukset, muu kuin sähkö (€/kk)110
Kiinteistövero352,18
Näytä lisää

Kartta

item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image

Tätä kohdetta edustaa

Book LKV
Kauppurienkatu 33
90100 OULU
Y-tunnus 1852343-2