4mh+oh+k+khh+2*kph+s+pyykinkuivaush.+2*wc+2*vh+at+ak+var. Oulu Suokuja 22

Omakotitalo • Oulu • Jääli • Suokuja 22

211 m2
345 000 €
Rakennusvuosi 2003

Tervetuloa tutustumaan tähän puolitoistakerroksiseen omakotitaloon, joka seisoo jykevästi omalla isolla tontilla (2089 m²). Lämmitysmuotona on taloudellinen ja energiatehokas, täysitehoinen maalämpö. Lämmönjako vesikiertoisella lattialämmityksellä löytyy myös autotallista ja varastosta.

Tämän kodikkaan talon suunnittelussa on otettu huomioon toimiva ja tehokas arki. Mistään ei ole tingitty, sillä neliöt on suunniteltu toimiviksi. Talossa ei ole pieniä huoneita eikä epäkäytännöllisiä tiloja.

Keittiö, ruokailuerkkeri ja olohuone ovat luontevassa yhteydessä toisiinsa ja muodostavat tilavan oleskelutilan. Ikkunoista tulviva luonnonvalo täyttää tilan ja saa aikaan levollisen ja harmonisen tunnelman. Keskiössä on takkaleivinuuni, joka on oiva apu ruoanlaitossa ja jonka tulta voit ihastella sohvalta käsin. Olohuoneesta on kulku aurinkoiselle terassille, jossa on tilaa niin grillille kuin oleskeluryhmällekin. Hyvin suunnitellussa ja lämminhenkisessä keittiössä arkiaskareet hoituvat kätevästi. Valkoiset kaapistot ja valoa tuova ikkuna tekevät siitä mukavan kodikkaan. Isolle ruokailuryhmälle on oma paikkansa erkkerin edessä.

Mutkaton ja toimiva arki on otettu huomioon jo talon rakennusvaiheessa. Kodissa on molemmissa kerroksissa kylpyhuoneet, alakerrassa kaksi erillistä wc:tä ja yläkerran kylpyhuoneessa suihkukaappi ja wc-istuin. Kodinhoitohuone on erittäin tilava ja sieltä on käynti kuivaushuoneeseen, jossa pyykit ja harrastevaatteet kuivuvat nopeasti katseilta suojassa. Saunassa voit nauttia aidon puukiukaan löylyistä ja kylpyhuoneessa on kaksi suihkupistettä.

Alakerrasta löytyy lisäksi yksi makuuhuone, vaatehuone, tuulikaappi ja tekninen tila.

Yläkerrassa sinut vastaanottaa ihastuttavan tilava aula, joka tarjoaa monia käyttötarkoituksia. Voit sisustaa sen esim. TV-tai pelihuoneeksi, lasten leikkipaikaksi tai etätyöpisteeksi.

Yläkerran kaikki kolme makuuhuonetta ovat erittäin tilavia ja helposti kalustettavissa. Kahdessa on kaapistot ja yhden makuuhuoneen yhteydessä on iso vaatehuone.

Aulasta on käynti etelä-länsisuntaan avautuvalla parvekkeella, jossa on mukava viettää aikaa ja nauttia näkymästä yli piha-alueen.

Säilytystilaa talossa on paljon. Kahden vaatehuoneen, ullakkovaraston ja kaapistojen lisäksi pihalta löytyy lämmin ja kylmä varasto sekä autotalli.

Puutarhamainen piha on suunniteltu siten, että perheesi pystyy nauttimaan siitä monipuolisesti. Suojaisalla ja aurinkoisella tontilla kasvaa koristepensaita, vadelmia, herukoita ja mansikoita. Nurmialuetta on jätetty lasten pihapelejä silmällä pitäen. Viherpeukaloa täällä odottaa kaksi kasvihuonetta ja kasvimaa.

Pihapoluille, seinän vierustoille ja autotallin edustalle on asennettu tontin tyyliin sopiva pihakiveys.

Tässä on koti perheelle, joka on haaveillut omakotitalosta rauhallisella sijainnilla, hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Kohde on mitä parhain lapsiperheelle, joka arvostaa luonnon läheisyyttä ja nauttii marjastamisesta, sienestämisestä ja muuten vain luonnossa liikkumisesta.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän lämminhenkiseen, kodikkaaseen kotiin!

Katso kohteen tiedot WWW.BOOKLKV.FI Sivuiltamme voit varata myös maksuttoman arviokäynnin omalle kodillesi 24/7. Kiinteistönvälitys Oulu.

Esittelyt ja lisätiedot Jorma Anttila 044-298 1131 / jorma.anttila@booklkv.fi

Katso kaikki kuvat

Perustiedot

Kohdenumero20953149
Sijainti
  • Jääli
  • Suokuja 22
  • 90940
  • Oulu
TyyppiOmakotitalo
Huoneistoselitelmä4mh+oh+k+khh+2*kph+s+pyykinkuivaush.+2*wc+2*vh+at+ak+var.
Asuinpinta-ala m²211 m²
Yhteensä m²253 m²
Lisätietoja pinta-alasta- Talon huoneistoala 211,4 m² ja kerrosala 232,3 m². - Autotallirakennuksen huoneistoala 42 m² ja kerrosala 69 m².
Kerros1
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)2003
Käyttöönottovuosi2003
VapautuminenSopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta345 000 €
Myyntihinta345 000 €
Puhtaanapito €/kk10.71
Lisätietoja maksuista- Sähkön kulutus v.2022 15513 kWh. Autotalli ja varasto pidetty lämpimänä. - Vesi laskutetaan kulutuksen mukaan.
Kiinteistövero841
Näytä lisää

Kartta

item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image