3mh+oh+k+khh+kph+s+2 wc+ vanha puoli+at/autohalli Oulu Karhuojantie 271

Omakotitalo • Oulu • Oulunsalo, Karhuoja • Karhuojantie 271

162 m2
279 000 €
Rakennusvuosi 2004

Tässä harvinainen kiinteistökokonaisuus, joka käsittää v.2004 rakennetun omakotitalon (162 m2), 1900-luvun alussa rakennetun ”vanhan puolen” (n. 60 m2), ison (n.110 m2:n) autotalli-autohallirakennuksen sekä hirsirakennuksen, jossa sijaitsevat sauna ja liiteri.

Tämä isolla 7658 m²:n tontilla oleva omakotitalo sijaitsee mitä parhaimmalla paikalla Niemenrannan ja Karhuojan välimaastossa, koivukujan päässä . Täällä sinulla on mainio tilaisuus toteuttaa puutarhaunelmiasi, sillä vehreällä tontilla kasvaa marjapensaita, hedelmäpuita ja koristepensaita. Lisäksi nurmialuetta on laajasti, joten lapsilla on ruhtinaallisesti tilaa pelata ja leikkiä.

Laadukkaista materiaaleista rakennettu talo on avara ja persoonallinen. Keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa, jonka keskellä olohuoneen puolella on varaava takka ja keittiön puolella leivinuuni.

Ihastuttavan valoisan ja tilavan olohuoneen huonekorkeus on normaalia korkeampi ja kahdella seinällä sijaitsevista isoista ikkunoista tulvii luonnonvaloa tähän isoon, inspiroivaan tilaan.

Toimivan ja laadukkaan Puustelli- keittiön kaapistot ja runsaat kivitasot kutsuvat ruoanlaittoon ja arkiaskareisiin.

Kaikki kolme makuuhuonetta sijaitsevat talon toisessa päädyssä, omassa rauhassaan. Kooltaan ne ovat isoja. Suurin yli 20 m². Kaikissa makuuhuoneissa on korkeat kaapistot, joissa on runsaasti säilytystilaa.

Tilavassa kylpyhuoneessa on paikka poreammeelle ja löylyhuoneen välinen ikkunaseinä tuo tilan tuntua. Sekä kodinhoitohuoneen että kylpyhuoneen värimaailma on ajattoman tyylikäs ja raikas.

Astuessasi sisään taloon tulet ikkuna seinäiseen käytävään, joka yhdistää talon 1900-luvun alkupuolella hirsistä rakennettuun vanhaan puoleen. Nykyisellä omistajalla on siellä kuntoiluhuone ja makuuhuone. Sieltä löytyy myös tilava wc/varasto.

Tämä kohde on autoharrastajan unelma. Pihalla sijaitsevassa autotallirakennuksessa on lämmintä tilaa n. 30 m² ja kylmää tilaa n. 80 m². Lisäksi kotoisasta ja rauhallisesta pihapiiristä löytyy hirsirakenteinen sauna, jossa makoisien löylyjen lisäksi aistii entisaikain tunnelmaa.

Sijainti tällä kodilla on erinomainen. Luonto on lähellä, mutta niin myös palvelutkin. Niemenrannan koulu, päiväkoti ja lähikauppa sijaitsevat alle kilometrin päässä. Sieltä lähtevät myös hiihtolatu ja lenkkeilypolku . Merellinen Varjakka uimarantoineen ja venesatamineen sijaitsee n. 5 km:n päässä. Marjamaita ja sienimetsiä runsaasti alueella. Linja-autoyhteydet Oulun keskustaan ovat hyvät ja pyörätieverkosto on kattava. Kiinteistönvälitys Oulu.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän kohteeseen!

Katso kohteen tiedot WWW.BOOKLKV.FI. Sivuiltamme voit varata myös maksuttoman arviokäynnin omalle kodillesi 24/7.

Esittelyt ja lisätiedot Jorma Anttila 044-298 1131 / jorma.anttila@booklkv.fi

Katso kaikki kuvat

Perustiedot

Kohdenumero9561640
Sijainti
  • Oulunsalo, Karhuoja
  • Karhuojantie 271
  • 90460
  • Oulu
TyyppiOmakotitalo
Huoneistoselitelmä3mh+oh+k+khh+kph+s+2 wc+ vanha puoli+at/autohalli
Asuinpinta-ala m²162 m²
Yhteensä m²332 m²
Lisätietoja pinta-alastaMuilla tiloilla tarkoitetaan: - n. 100 vuotta vanhaa, hirsirakenteista vanhaa osaa n. 60 m². - Autotalli-/autohallirakennusta 110 m², josta lämmintä alaa n. 30 m².
Kerros1
Kerroksia1
Rakennusvuosi (päättynyt)2004
Käyttöönottovuosi2004
VapautuminenSopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta279 000 €
Myyntihinta279 000 €
(Sähkölämmityksen) Keskimääräinen kokonaiskustannus320 € / kk
Vesi ja jätevesi15
Puhtaanapito €/kk8
Lisätietoja maksuistaSähkön kokonaiskustannus sisältää talon, vanhan puolen ja autotallin lämmityksen, sekä neljän hengen taloussähkön.
Kiinteistövero1029,88
Näytä lisää

Kartta

item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image

Tätä kohdetta edustaa

Book LKV
Kauppurienkatu 33
90100 OULU
Y-tunnus 1852343-2