2mh+oh+tupak.+s+kph+wc+akp.+ap.+lasitettuter. Oulu Suojuoksuntie 40

Luhtitalo • Oulu • Kivikkokangas • Suojuoksuntie 40

64 m2
184 000 €
Rakennusvuosi 2021

Kaunis ja valoisa luhtitalon alakerran päätyhuoneisto uudehkossa taloyhtiössä. Tämän neliöitään tilavamman tuntuisen kodin pohjaratkaisu on toimiva ja selkeä. Yhtiö on kaukolämmössä ja asunnon kaikissa tiloissa on miellyttävä lattialämmitys.

Vaalea avokeittiö ja olohuone muodostavat viihtyisän kokonaisuuden ja ovat yhtä avaraa tilaa.

Isolle ruokailuryhmälle on oma paikkansa ja olohuoneesta on käynti lasitetulle terassille ja länteen avautuvalle piha-alueelle. Makuuhuoneet ovat mukavan kokoisia ja toimivat perheen tarpeiden mukaan niin päämakuuhuoneena, työhuoneena kuin lastenhuoneenakin. Molemmissa makuuhuoneissa on kaapistot ja toiseen makuuhuoneeseen voit leveän parivuoteen lisäksi sijoittaa esim. lastensängyn tai työpöydän. Mainittakoon, että huoneistoon on asennettu laadukas, kulutusta kestävä kovapuulattia.

Kylpyhuoneessa, erillisessä wc:ssä ja saunassa jatkuu sama tyylikäs, harmoninen värimaailma kuin asunnon muissa tiloissa. Kuivausrummulle on oma paikkansa ja hyvän kokoisessa saunassa on avattava ikkuna, joka lisää saunomisen mukavuutta.

Käytössäsi on kaksi varastoa, joista toinen sijaitsee asunnon sisäänkäynnin yhteydessä ja toinen autokatoksen yhteydessä. Lisäksi taloyhtiöllä on väestönsuoja, joka toimii urheiluvälinevarastona.

Omina osakkeina myydään autokatospaikka (AK4) hintaan 6000 € ja autopaikka (AP1) hintaan 1600 €.

As Oy Oulun Rakkakiventien Tähti on valmistunut v.2021 ja tulevina vuosina yhtiössä on suunnitteilla vain normaaleja uuden kiinteistön huoltotoimenpiteitä.

Tämä viihtyisä koti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Oulun keskustasta. Pyörätieverkosto on kattava ja linja-autopysäkki sijaitsee 0,1 km:n päässä. Hyvä kohde hiihtoa ja lenkkeilyä harrastavalle perheelle.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän kohteeseen!

Katso kohteen tiedot https://www.booklkv.fi/ Sivuiltamme voit varata myös maksuttoman arviokäynnin omalle kodillesi 24/7.

Esittelyt ja lisätiedot Jorma Anttila 044-298 1131 / jorma.anttila@booklkv.fi

Katso kaikki kuvat

Perustiedot

Kohdenumero21265488
Sijainti
  • Kivikkokangas
  • Suojuoksuntie 40
  • 90670
  • Oulu
TyyppiLuhtitalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä2mh+oh+tupak.+s+kph+wc+akp.+ap.+lasitettuter.
Asuinpinta-ala m²64 m²
Yhteensä m²64 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros1
Kerroksia1
Rakennusvuosi (päättynyt)2021
Käyttöönottovuosi2021
VapautuminenSopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta184 000 €
Myyntihinta184 000 €
Yhtiövastike204,80 €
Hoitovastike204,80 €
Vesimaksu
  • 15
  • oma mittari
Lisätietoja maksuista- Vesimaksuennakko 15 €/hlö/kk. Oma mittari. - Autokatospaikan hoitovastike 12,80 € ja autopaikan (pistokepaikka) 9,60 €. - Koska osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista. Ostaja maksaa kaupanteossa varainsiirtoveroa 2 % velattomasta kauppahinnasta. Mikäli ostajalla täyttyy ensiasunnon ostajan ehdot ei varainsiirtoveroa tarvitse huoneiston osalta maksaa.
Näytä lisää

Kartta

item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image