2mh+oh+kph+s+wc+var.+akp Kempele Tornipolku 3

Rivitalo • Kempele • Sarkkiranta • Tornipolku 3

73.5 m2
189 000 €
Rakennusvuosi 2017

Tämä omalla tontilla oleva, kaukolämmöllä lämpenevä rivitaloyhtiö sijaitsee Sarkkirannassa lähellä Kempeleen keskustaa ja kattavia liikuntapalveluja. Asumiskustannukset ovat edulliset.

Scandinaavisen hillitty värimaailma ja ikkunoista tulviva luonnonvalo luovat levollisen ilmapiirin tähän viihtyisään kotiin. Asunnon pohjaratkaisu on selkeä ja kaikissa tiloissa on miellyttävä lattialämmitys. Eteisaulassa on kulutusta kestävä laattalattia.

Avara olohuone ja keittiö muodostavat modernin, avoimen kokonaisuuden, joka kutsuu viihtymään. Keskiössä on paikka isolle ruokailuryhmälle. Keittiö on kaunis, toimiva ja ajaton. Vetolaatikostoja, kaapistoja ja pöytätasoa on mukavasti ja värimaailma sointuu yhteen asunnon muiden pintojen kanssa. Tilava olohuone mahdollistaa monia eri sisustusratkaisuja. Sieltä on käynti etelään päin avautuvalle terassille ja helppohoitoiselle piha-alueelle.

Asumisen mukavuutta lisää viilentävä ilmalämpöpumppu.

Molemmat makuuhuoneet ovat reilun kokoisia ja päämakuuhuoneeseen mahtuu leveän sängyn lisäksi lastensänky tai työpiste. Sekä kylpyhuone, että erillinen wc ovat tilavia ja värimaailmaltaan tätä päivää. Käytännöllisessä kylpyhuoneessa on tilaa perheen vaatehuollolle ja pesutornille on oma paikkansa.

Asunto Oy Kempeleen Tornipolku 3 on uudehko 15 huoneiston yhtiö, joka tarjoaa huoletonta asumista. Isoja remontteja ei ole tulossa.

Sijainti ei parempi voisi olla, sillä Kempeleen keskustan palvelut löydät reilun kilometrin etäisyydeltä. Valaistu pururata (hiihtolatu) kulkee aivan taloyhtiön vierestä. Zeppeliniin ja Zimmariin pyöräilet viidessätoista minuutissa ja Kempeleen urheilukeskukseen viidessä minuutissa.

Ylä- ja alakoulu, lukio ja useita päiväkoteja kilometrin päässä.

Autokatospaikka myydään omana osakkeena 5500€.

Kiinteistönvälitys Oulu.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän kohteeseen, johon pääset muuttamaan vailla remonttihuolia.

Katso kohteen tiedot https://www.booklkv.fi/. Sivuiltamme voit varata myös maksuttoman arviokäynnin omalle kodillesi 24/7.

Esittelyt ja lisätiedot Jorma Anttila 044-298 1131 / jorma.anttila@booklkv.fi

Katso kaikki kuvat

Perustiedot

Kohdenumero21680143
Sijainti
  • Sarkkiranta
  • Tornipolku 3
  • 90440
  • Kempele
TyyppiRivitalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä2mh+oh+kph+s+wc+var.+akp
Asuinpinta-ala m²73.5 m²
Yhteensä m²73.5 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros1
Kerroksia1
Rakennusvuosi (päättynyt)2017
Käyttöönottovuosi2017
VapautuminenSopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta189 000 €
Myyntihinta189 000 €
Yhtiövastike194,78 €
Vesimaksu
  • 15
  • oma mittari
Autopaikkamaksu15 € / kk
Lisätietoja maksuista- Vesi kulutuksen mukaan. Vesimaksuennakko 15€/kk/hlö. Oma mittari. - Mikäli osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja mahdollisista osakekirjan mitätöintikuluista. Mikäli osakekirja on paperinen, vastaa ostaja osakekirjan sähköistämiskuluista MML:n tai ostajan pankin veloituksen mukaisesti. - Ostaja maksaa kaupanteossa varainsiirtoveroa 2 % velattomasta kauppahinnasta. Mikäli ostajalla täyttyy ensiasunnon ostajan ehdot ei varainsiirtoveroa tarvitse huoneiston osalta maksaa.
Näytä lisää

Kartta

item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image