5h+k+khh+kph+s+var.+ak. Oulu Tuurakuja 2

Omakotitalo • Oulu • Oulunsalo, Niemenranta • Tuurakuja 2

149m2
247 500 €
Rakennusvuosi 2007
Esittely su 18.11. klo 12:00-12:30

Tämä laadukkaista materiaaleista valmistettu, kaksikerroksinen Design-Talo sijaitsee lapsiystävällisellä Niemenrannan alueella. Päiväkoti, ala-aste ja päivittäistavarakauppa sijaitsevat kaikki alle puolen kilometrin etäisyydellä.

Astuessasi sisään taloon aistit levollisen ilmapiirin, joka on saatu aikaan käyttämällä vaaleita, ajattomia sisustusmateriaaleja. Keittiö ja olohuone muodostavat yhdessä avaran oleskelutilan, jonka keskiössä on kaunis Uuniseppien takka. Sen lämmittäminen säästää lämmityskustannuksissa sekä tuo tunnelmaa pimeneviin iltoihin. Olohuoneesta on käynti alakerran makuuhuoneeseen, jonka voi sisustaa esim. perheen työhuoneeksi tai TV-huoneeksi. Halutessasi voit purkaa olohuoneen ja makuuhuoneen välisen seinän, jolloin olohuoneesta tulee entistä avarampi ja tilavampi. Takapihan isolle terassille on käynti olohuoneesta. Hyvin suunnitellussa keittiössä on laadukkaat, valkoiset Topi-kalusteet. Keittiöön mahtuu vaivattomasti iso ruokailuryhmä, jonka yläpuolella on korotettu katto. Lisäksi alakerrasta löytyvät wc, kodinhoitohuone ja saunatilat. Kaikissa näissä tiloissa on käytetty sisustusmateriaaleja, jotka näyttävät tyylikkäiltä vuodesta toiseen. Arjen toiminnot on otettu huomioon väljässä kodinhoitohuoneessa, jonne on oma sisäänkäynti takapihalta. Säilytystilaa kodinhoitohuoneessa on runsaasti, joten halutessa siellä voi säilyttää liinavaatteita. Kylpyhuoneessa on kaksi suihkua ja löylyhuoneessa muotoon tehdyt lauteet. Saunomisen mukavuutta lisää aukaistava ikkuna.

Yläkerrassa sinut ottaa vastaan monikäyttöinen avara aula, josta on käynti suurelle parvekkeelle, kolmeen makuuhuoneeseen ja kylpyhuone/wc-tiloihin. Aulaa voi käyttää lasten leikkihuoneena, kirjastona tai sinne voi näppärästi sijoittaa peli/TV-nurkkauksen. Kaikki makuuhuoneet ovat tilavia ja erittäin valoisia. Valoisuus on saatu aikaiseksi sijoittamalla ikkunoita kahdelle seinälle, jolloin valo pääsee tulvimaan läpi huoneen. Suurimman makuuhuoneen yhteydessä on n. 8 m2:n vaatehuone, jota voi kutsua myös pukeutumishuoneeksi. Lisäksi kaikissa makuuhuoneissa on kaapistot. Perheen arkea helpottaa yläkerran kylpyhuone, jossa WC-istuin ja suihkukaappi.

Suojaisalla piha-aluueella sijaitsevat autokatos ja lämmin varasto. Tontilla kasvaa koriste- ja marjapensaita sekä hedelmäpuita. Pihan nurmialueella on mukava pelata ja leikkiä. Tonttia ympäröi pensasaita ja pihan perältä löytyy ihastuttava, uniikki leikkimökki, joka on rakennettu taloa jäljitellen.

Tässä koti luonnonläheisyyttä arvostavalle. Ympäristöstä löytyy paljon metsäalueita, joissa voi retkeillä, sienestää ja marjastaa. Varjakan venesatamaan on matkaa n. 5 km. Siellä voi nauttia merellisyydestä,veneillä ja uida.

Niemenrannasta on hyvät kulkuyhteydet Oulun keskustaan. Pyörätieverkosto on kattava, joten työ- ja koulumatkat taittuvat turvallisesti pyörällä tai kävellen. Autolla Oulun keskustaan ajaa n.15 minuutissa.

Tervetuloa tutustumaan tähän muuttovalmiiseen kotiin! Soita Jormalle 044-2981131

Katso kaikki kuvat

Perustiedot

Kohdenumero9454851
Sijainti
  • Oulunsalo, Niemenranta
  • 90460
  • Oulu
TyyppiOmakotitalo
Huoneistoselitelmä5h+k+khh+kph+s+var.+ak.
Asuinpinta-ala m2149 m²
Yhteensä m2158 m²
Kerros1
Kerroksia2
Rakennusvuosi2007
Käyttöönottovuosi2007
VapautuminenSopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta247 500 €
Myyntihinta247 500 €
Vesi ja jätevesi30
Puhtaanapito €/kk25
Näytä lisää

Kartta

item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image
item image

Tätä kohdetta edustaa

Book LKV
Isokatu 32
90100 OULU
Y-tunnus 1852343-2